Home by Sturgess

Bilderna på tv-rummet

Nu har jag äntligen lite bilder på före och efter i vårt projekt tv-rummet!
Kan säga att detta rum är nog det som har tagit absolut längst tid av allt vi någonsin gjort och vid vissa tillfällen kan jag erkänna att jag trodde att vi aldrig skulle bli klara.
Vi har försökt att ta en sak i taget och bara använt lite av lönen varje månad, ja de månader vi har orkat och inget annat i livet har gått före. Vi har gjort allt själv och det är tack vare min underbara pappa som jag kan så mycket när det kommer till att göra om. Jag är uppvuxen i renovering och jag kan inte räkna på mina händer hur många gånger jag har stått och hjälpt honom och samtidigt bombat honom med 1000 frågor om ”varför” han gjorde så eller så.
Jag fullkomligt älskar att göra om även som i detta fallet har tagit en evighet. Nu är det bara små detaljer kvar som hylla under det lilla fönstret och annat smått. Behöver faktiskt pappas hjälp med att svetsa ihop ett galler av armeringsrör som jag ska sätta på väggen för att hänga blommor men det vet han inte om än 😉

image
image
image
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats