Home by Sturgess

Basar i skolan

Idag har det varit fullt upp för att vara en ”ledig” dag.
Direkt efter att Olivia var lämnad till skolan så var det iväg och lämna bilen på sin efterlängtade service. Varje gång jag har kommit ut till honom har han undrat var den blir av. Så min älskade bil var nog glad idag;)
Som tur är fick jag en lånebil så jag kunde ta mig runt stan.

Sen blev det nya naglar, ballerina med grön bas. Tydligen inte så vanligt enligt Yvonne men jag tycker det är sjukt snyggt.

gröna ballerina naglar

Sen passade jag på att jobba lite hemifrån i alla fall då jag hade lite att ordna nu efter mötet i Holland…..

Nu ikväll har det varit basar på skolan där vi har hört på fin sång, ätit lussebullar som barnen har bakat och sedan köpt saker som barnen har gjort. Olivia har gått runt och visat olika saker och berättat om de saker de gör.

image

image

Här har vi resultatet av en av våra strumpor som skulle med till skolan en dag. Det är Olivias skrivdjur som heter Lisa, är tydligen en latmas som älskar att mysa och är ca 1 år. Var får de allt ifrån?

image

Tycker det är bra att man får hälsa på i skolan och se vad de gör. Man märker även på sitt barns beteende när man är där hur de trivs. Även om barnen säger att allt är ok behöver det ju faktiskt inte vara så. Barn säger det vi vill höra för att göra oss glada och så att vi inte oroar oss. Men när man följer med dem så går sådant inte att dölja då man ser hur de är runt sina kamrater. Olivia säger att hon tycker om skolan och idag syntes det tydligt då hon pratade med alla, lekte, sprang iväg för att fixa saker mm och det kändes riktigt bra för mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats