Home by Sturgess

Återbruk 6, liten Köpmansdisk

När jag flyttade hemifrån för många år sedan så var det inne med furu och jag köpte en liten Köpmansdisk att ha i hallen. Genom åren som har gått har den följt med mig då jag inte har haft hjärta att kasta den. För några år sedan när det var inne med shabby chic fick den sig ett nytt utseende. Sen för något år sedan valde vår hund vi hade att tugga av en hörna men fortfarande hade jag inte hjärta att göra mig av med den.

Så som jag skrev tidigare så fixade och målade jag och Olivia om den så nu har den fått en ny look. Den har fått plats i köket som går i samma färger.

Ljusstakar från IKEA
Campagnekylare som kruka från Tigi
Böcker från England
Rostig kopp från en liten butik i Ystad

Köpmansdisk

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats