Home by Sturgess

Alla mammors dag

Att fira morsdag som vi gör runt om i världen är en trevlig tradition. Att en gång om året bli lite extra uppvaktad och boka sin dag till familjen är supermysigt.

Började dagen med att köra till min egen mamma för att tillsammans med min fina syster ge henne en present och äta lite gott. Det känns alltid lika bra när man har haft lite tid tillsammans då mitt fullspäckade schema inte tillåter det allt för ofta.

När jag sen kom hem blev jag bemött av min underbara familj som hade gömt sig för att hoppa fram och ropa suprise! Fick underbara kort som barnen hade gjort och ett fantastiskt halsband från Thomas Sabo.

image

image

Ha en underbar morsdag till alla underbara mammor där ute!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats