Home by Sturgess

3:dje advent, lucia och julgransfix

Igår hade vi hela dagen tillsammans och vi valde att fira Lucia ordentligt. Sovmorgon och mys, lussekatter och kaffe/mjölk.
Älskar tiden tillsammans när där inte är någon stress eller måsten och det ända vi hade bestämt att vi skulle göra under dagen var att köpa gran och så skulle Olivia vara med på Lucia firandet i kyrkan på kvällen.

Lucia

Köpa gran, vilken djungel…. Det finns små, stora, tjocka, smala, krokiga, glesa och täta. Sen ska vi inte prata om alla olika typer av gran det finns. OMG! Så in i grandjunglen begav vi oss och efter en del hit och dit så hittade vi en som vi alla tyckte om.
Sen förra året har vi valt att dekorera med mycket guld, tycker det är så fint mot det gröna och sen passar guld så bra i vårt tv-rum där granen står.
Så här blev årets resultat med julgranskulorna tjejerna gjorde förra året. Och lite nytt så som de underbara blommorna som ligger så fint på grenarna.

Julgran

Efter det begav vi oss till kyrkan för att lyssna på Olivia och den kör hon är med i. Helt magiskt! De små sjunger så fint och allt avslutades med ett fint Luciatåg.
Kan inte bli en bättre dag än så <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats