Home by Sturgess

1 ledig dag!

1dag ledigt och därför valde jag och Olivia att göra saker som passade oss båda. Vi delade in dagen i tre delar, mysa tillsammans, pampering för mamma och vara effektiva. Vilket innebar rita och spela spel på förmiddagen för att sedan åka iväg så jag kunde bygga mina naglar. Vilket var så skönt, har inte byggt på några månader så det är en underbar känsla att ha tillbaka dem. Provade ny form idag då jag vanligtvis brukar ha kantiga naglar. Gillar formen!

Sedan var det tid för att göra veckohandlingen som jag och Olivia brukar sköta. Nu hemma och allt på plats är det tid för att fortsätta att mysa tillsammans.
I morgon är det tid för mig att åka till Stockholm på två dagars möte så då kommer man vara borta från familjen igen. Ibland känns det som man inte riktigt räcker till.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats