Home by Sturgess

1 År idag!

Ja idag ver det ett år sedan jag skrev mitt första inlägg här på bloggen 🙂

Det var superkort för jag visste inte riktigt vad jag skulle skriva men tyckte samtidigt att det var kul för jag hade velat starta en blogg länge.
Nu ett år senare så skriver jag fortfarande och tycker det är roligare än någonsin. Har varit runt på lite spännade saker som jag nog inte hade varit annars. Tycker om att dela med mig av tips och ideer som aktiviteter för familjen och så klart min stora kärlek till inredning, pyssel och återbruk.

Tack till er för att ni tittar in och läser!
Hoppas att jag kommer fortsätta att inspirera er och ha en underbar kväll 🙂

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats